Getuigenis van Ellen, communicatieverantwoordelijke bij een internationaal b2b-bedrijf:


“Niet alleen Kris is je klankbord, ook je reisgenoten zijn dat. En dat zorgt voor een hele positieve dynamiek!”

“Ik leerde Kris kennen via een interne opleiding op mijn werk. Ik werd meteen geprikkeld door haar aanpak en aanbod. Daarom schreef ik me in voor de coachingreis ‘Natuurlijk leiderschap’. Vijf dagen lang ging ik samen met Kris, haar collega Greet en 7 onbekenden op wandelcoaching in de Duitse Eifelstreek. 

De impact van de groep

Gedurende dit traject versterk je je natuurlijke leiderschapsskills dankzij een reeks goed uitgedachte oefeningen. Kris werpt tijdens de wandelingen verschillende vraagstukken op waarover je zelf en in groep nadenkt. En net daarin zit de meerwaarde. Want niet alleen Kris is je klankbord, ook je reisgenoten vervullen die rol. De groep zorgt voor een echte positieve dynamiek.

Begeleiding op maat

Wat ik persoonlijk heel bijzonder vond, is de unieke mix die je tijdens deze coaching krijgt. Want hoewel het om een teamgebeuren gaat, geeft Kris ook individuele ondersteuning. Je traject is op maat van jouw specifieke behoeften en dat voel je zowel tijdens de coachingreis als erna. Kris is een supercoach! Ze heeft zoveel ervaring, mensenkennis, enthousiasme en inzicht.

Een carrièreversterker!

Een coachingreis van Kon-Kiki maakt je sterker in je professionele leven. Het had bij mij een grote impact. Ik begrijp nu bijvoorbeeld sneller waarom bepaalde zaken gebeuren en kan daardoor vlugger een situatie corrigeren. In een competitieve wereld is dat heel belangrijk. Deze coachingreis is een echte aanrader

 

BEDRIJFSGEGEVENS

Kon-Kiki
Manestraat 28
3540 Herk-de-Stad

T.+32 498 517 365
kris(at)konkiki.be

BTW BE0808.076.019
Follow me on LinkedIn

COACHINGREIS

Reizen, wandelen en coachen: mijn  passies verenigd

Ontdek het coachingweekend

Op stap met de camper