EVF 1524 webPersonal Leadership Coaching

Ik kies vaak voor een systemische benadering van coachen

We zijn allemaal deel van verschillende systemen: ons gezin van herkomst, ons familiesysteem, de gemeenschap waarin we leven, het team waarin we werken, de organisatie met zijn leveranciers en klanten.

Wanneer we bewust aan de slag gaan met persoonlijke leiderschapsontwikkeling merken we dat we in de coaching of cursusomgeving enorme stappen zetten. Van zodra we echter terug in het dagelijkse leven stappen lijkt het soms of we via onzichtbare draden terug in onze oude patronen vervallen. Onder de waterlijn trekt het systeem aan ons.

Voorbeelden uit de privésfeer
In vrijwel alle situaties waar je nu tegenaan loopt is een familieopstelling zeer behulpzaam. Ook met onderwerpen of problemen die ogenschijnlijk niet gerelateerd zijn aan je familiesysteem.
• Patronen blijven zich maar herhalen. Ondanks het innerlijk werk dat je al hebt gedaan, blijf je tegen dezelfde situaties, relaties (persoonlijk óf zakelijk) of gevoelens aanlopen. Soms lijk je er even vanaf te zijn, het komt toch weer terug.
• Je ervaart veel moeizaamheid, of bent ‘hard aan het werken’. Je hebt het gevoel dat je hard moet werken, aan het ploeteren bent en veel aan het forceren. Meestal zonder de resultaten waar je op hoopt.
• Je houdt jezelf in. Je spreekt niet voluit je waarheid, doet niet wat je werkelijk voelt dat je mag doen of je probeert je aan te passen aan de ander.
• Je hebt het idee dat er veel meer mogelijk is voor je, maar het lukt je maar niet dit ook in de realiteit te manifesteren.
• Je relaties lijken steeds maar weer te mislukken, je komt bijvoorbeeld telkens dezelfde ‘foute’ partners tegen of beland bijvoorbeeld in een verlatingsangst/bindingsangst dynamiek.
• Je hebt last van gevoelens waarvan je niet kunt plaatsen waar ze vandaan komen, maar ze beperken je telkens opnieuw in het ten volste kunnen genieten van het leven.
• Je hebt zonder aanleiding fricties en conflicten met familieleden of je kinderen
• Je hebt last van mentale/fysieke aandoeningen, zoals depressie, burn out, suïcidale gedachten/neigingen, verslavingen, eetstoornissen of fysieke aandoeningen zoals bijvoorbeeld migraine.

BEDRIJFSGEGEVENS

Kon-Kiki
Manestraat 28
3540 Herk-de-Stad

T.+32 498 517 365
kris(at)konkiki.be

BTW BE0808.076.019
Follow me on LinkedIn

AGENDA
Opstellingsdagen van 9.00u tot 16.30u

27/4/2024 - 8/6/2024 - 5/10/2024 - 9/11/2024 - 7/12/2024

Meer info en inschrijven: Opstellingsdagen

 
Opleiding Systemisch Coach

4 x 2 dagen start op 26/8/2024

Meer info en inschrijven: Opleiding systemisch coachen