EVF 1522 web

Leadership Coaching

Doelgroep: leiders, executives, zaakvoerders en managers

Klaar als leider in een uitdagende wereld?

In de dynamische wereld van vandaag worden we allemaal geconfronteerd met een snel veranderende omgeving, vol onzekerheden en uitdagingen. Als leiders staan we voor de taak om onze organisaties door deze complexiteit te leiden, terwijl we tegelijkertijd onze teams inspireren, onze visie realiseren en succesvolle resultaten behalen. Als leiders dragen we een grote verantwoordelijkheid, niet alleen voor de economische prestaties van onze organisaties, maar ook voor hun impact op de maatschappij, het milieu en toekomstige generaties. Het streven naar sociale, milieubewuste en duurzame praktijken is van cruciaal belang in het hedendaagse leiderschap.

Versnelde evolutie in leiderschap als motor voor transformatie van de organisatie.

We begrijpen dat de eisen aan ons leiderschap voortdurend evolueren. Flexibiliteit, snelle aanpassing en het vermogen om te gedijen in onzekere tijden zijn essentiële vaardigheden geworden. Daarom is het cruciaal dat we ons blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.
Als leiders streven we naar een hoger niveau van leiderschapsmaturiteit, waarbij we onze organisaties transformeren naar wendbare en veerkrachtige culturen. Dit vereist niet alleen strategisch denken en besluitvaardigheid, maar ook empathie, innovatie en het vermogen om samen te werken in synergie met ons team, in onze organisatie en met de verschillende partners en stakeholders op wereld vlak.

Executive coach: inspiratie tot natuurlijke leiderschapsevolutie

In deze reis van groei en ontwikkeling kan ik als ervaren executive coach een onschatbare rol spelen. Ik begeleid u bij het verkennen van nieuwe perspectieven, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het navigeren door uitdagende overgangen met vertrouwen en veerkracht.

BEDRIJFSGEGEVENS

Kon-Kiki
Manestraat 28
3540 Herk-de-Stad

T.+32 498 517 365
kris(at)konkiki.be

BTW BE0808.076.019
Follow me on LinkedIn

AGENDA
Opstellingsdagen van 9.00u tot 16.30u

27/4/2024 - 8/6/2024 - 5/10/2024 - 9/11/2024 - 7/12/2024

Meer info en inschrijven: Opstellingsdagen

 
Opleiding Systemisch Coach

4 x 2 dagen start op 26/8/2024

Meer info en inschrijven: Opleiding systemisch coachen