Missie

KrisCloseupMijn passie is je helpen om je echtheid en je natuurlijke kracht te ontdekken en te ontwikkelen zodat jij jouw doelen bereikt, jouw dromen verwezenlijkt. Door je in een natuurlijke omgeving te plaatsen, ga je je horizonten verbreden en andere mogelijkheden zien. De natuur is mijn natuurlijke habitat en inspiratiebron.

Ik ben gefascineerd door de menselijke kant van veranderingen, steeds op zoek naar de drijfveer van mensen en organisaties om te groeien. Ik bloei helemaal open wanneer ik leiders en hun medewerkers, teams of organisaties kan helpen hun groeiproces te verwezenlijken. Door mijn onvoorwaardelijk respect en bewondering voor ieders natuurlijk talent te tonen, voelen mensen zich gesteund en vol vertrouwen om te gaan experimenteren om te groeien

Ik heb geen standaard programma's of oplossingen want elk veranderingsproces, elke organisatie en elke persoon is uniek en vraagt dus een gepersonaliseerde aanpak. Elke dag geniet ik van mijn klanten wanneer ze ontdekken welke manier van leidinggeven of functioneren in het algemeen voor hen werkt.

BEDRIJFSGEGEVENS

Kon-Kiki
Manestraat 28
3540 Herk-de-Stad

T.+32 498 517 365
kris(at)konkiki.be

BTW BE0808.076.019
Follow me on LinkedIn

COACHINGREIS

Reizen, wandelen en coachen: mijn  passies verenigd

Ontdek het coachingweekend

Op stap met de camper