camper voor camperreis

Individuele coachingreis met de camper (1 tot 5 dagen)

Wat

We gaan samen op weg om jouw persoonlijk natuurlijk leiderschap verder te ontwikkelen, geheel in lijn met de slogan ‘inspiring natural leadership evolution’.

Alleen is deze individuele coachingtrip zoveel meer dan een klassieke coachingsessie of -traject. We nemen ook de tijd om te ontspannen, te genieten, tot rust te komen, te herbronnen of te mediteren. Elke dag voorzien we een coachingsessie van 2 à 3 uur in de vrije natuur.
Daarnaast vullen we de dag met wandelen of fietsen, een mooi stadje of museum bezoeken, lekker eten, kortom een activiteit om te ontspannen en te genieten.

Voor wie

Dit is voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling dus niet alleen voor managers of executives. Het is voor wie steviger in zijn schoenen wil staan, of wil gaan reflecteren, en na zo’n periode terug in actie wil komen. Aangezien we enkele dagen samen op stap gaan, en dus echt een paar dagen samenleven, is het belangrijk dat we reeds minimaal 2 klassieke coachingsessies achter de rug hebben zodat we elkaar kennen en weten of het echt klikt.

Waarom

Bij een traditionele coachingsessie van 2 of 3 uur neem je direct daarna je dagelijkse taken en gewoontes terug op. Er is geen tijd om na de sessie het geleerde te verwerken, te bezinnen of te reflecteren. Door tijd voor jezelf te nemen voor en na de sessies ga je sneller en beter evolueren in je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien doet het af en toe eens deugd om er gewoon tussenuit te knijpen.

Wat als ik even alleen wil zijn

Zo’n coachingreis is best intens. We bewaken onze grenzen en maken duidelijke afspraken rond “me-time”. We zijn veel samen maar voorzien voldoende ruimte voor privacy.

Waar

We trekken op ontdekkingstocht naar Duitsland. Voor een korte trip tot 3 dagen gaan we naar de Eifel of de Moezel. Indien je meer van wandelen houdt, kiezen we voor het Eifel Nationaal Park. Voor wie liever fietst, is de Moezelstreek een echte aanrader.

Voor de langere coachingstrips van 3 tot 5 dagen trekken we nog wat verder naar enkele verborgen natuurparels, zoals het Hunsrück Nationaal Park of het Odenwald (voor de wandelaars) of naar het Kocher- en Jagsttal (voor de fietsers).

Duitsland is namelijk ideaal voor deze coachingreizen
• mooie natuurgebieden om heerlijk te wandelen of te fietsen
• prima uitgeruste mobilhome parkings
• goed georganiseerd, veilig en comfortabel.

Ik ben alvast grondig op verkenning geweest zodat je kan kiezen uit verschillende wandelingen en fietstochten. Natuurlijk blijft er een avontuurlijk kantje, zo kunnen we er ook voor kiezen om samen nieuwe paden te ontdekken. Het motto is “ontdek de schoonheid in de wereld en vind de essentie in jezelf”.

Voor een dagtrip of een weekend kunnen we ook kiezen voor Limburg of de Ardennen. 

Praktisch

We trekken rond met de camper, die voorzien is van alle moderne comfort: een gezellige zithoek, volledig uitgeruste keuken en comfortabele bedden.
’s Avonds staan we op een mooi plekje om te genieten van de mooie natuur.
Het programma wordt in onderling overleg samengesteld. We wandelen typisch zo’n 8 – 12 km of fietsen 50 à 60 km over vlakke of minder vlakke wegen. Hiervoor stellen we elektrische fietsen ter beschikking.
We koken zelf of gaan ergens in een gezellig lokaal restaurantje eten.

Natraject

Na onze gemeenschappelijke ontdekkingsreis, volgen nog een aantal individuele coachingsessies, zodat je op jouw tempo alles kan verwerken en integreren.

Offerte = maatwerk

Als je interesse hebt in deze persoonlijke ontdekkingsreis, contacteer me dan voor een concrete offerte. We creëren samen een traject dat helemaal voldoet aan jouw wensen en noden en dat past binnen jouw budget.

BEDRIJFSGEGEVENS

Kon-Kiki
Manestraat 28
3540 Herk-de-Stad

T.+32 498 517 365
kris(at)konkiki.be

BTW BE0808.076.019
Follow me on LinkedIn

AGENDA
Opstellingen van 9.00u tot 12.30u

8/6/2024 - 6/9/2024 - 11/10/2024 - 22/11/2024 - 6/12/2024

31/1/2025 - 28/3/2025 - 23/5/2025 - 20/6/2025

Meer info en inschrijven: Opstellingen

 
Opleiding Systemisch Coach

4 x 2 dagen start op 26/8/2024

Meer info en inschrijven: Opleiding systemisch coachen