Getuigenis van Hilde Verachtert:


“Deze coachingreis kwam voor mij op het juiste moment in mijn leven.”

“De coachingreis van Kris kwam voor mij als geroepen. Naar aanleiding van een burn-out had ik beslist om niet terug te gaan naar mijn vorige job. Ik was dus op zoek naar een andere uitdaging. Op het moment dat ik met Kris naar de Eifel trok, zat mijn hoofd boordevol opties, waartussen ik op dat moment nog niet kon kiezen.

Een traject om nooit meer te vergeten

Ik herinner me de eerste dag nog als gisteren. Je komt aan op je bestemming en belandt in een groep met vreemde mensen. Om iedereen te leren kennen, had Kris een bijzondere kennismakingsoefening in petto. Een oefening waarbij je snel tot zeer open en interessante gesprekken komtmet mensen die je eigenlijk nog maar net ontmoet hebt.
Tijdens die oefening kregen we de opdracht om een kunstwerk te maken met elementen uit de natuur. Iedereen maakte iets heel moois en persoonlijks. In mijn creatie gebruikte ik verschillende elementen uit de natuur en plaatste ze op een hoge stok. Mijn kunstwerk was een duidelijke weerspiegeling van al die opties in mijn hoofd. Ik moest ze simpelweg tot één logisch geheel versmelten en dat dan ook naar buiten durven brengen. Van een eyeopener gesproken!
In de dagen die volgden, daagde Kris ons voortdurend uit. Zo was er bijvoorbeeld een heel steile wandeling gepland. Je moest zonder enige instructie de top bereiken. Geloof me, je komt jezelf tegen tijdens zo’n oefening. Je leert er bijzonder goed op je eigen krachten te rekenen.
Of Kris vroeg me om – totaal onvoorbereid – met een ander groepslid aan de slag te gaan rond kernkwadranten. Ik voelde wat weerstand, want ik kon niets voorbereiden of plannen. Ik moest op dat moment spontaan uit de hoek komen. Gelukkig leerde ik dat ik best mocht vertrouwen op mijn kennis en kunde. Ik kon dit!

De meerwaarde van een reis in de natuur

De opdrachten in en met de natuur, en letterlijk het samen op pad gaan met anderen, geeft een bijzondere meerwaarde, die je moeilijk kunt bereiken tussen vier muren. Klassieke coachingtrajecten zijn meestal ook sessies die je snel tussen de meetings door doet. Het lijkt dan alsof je een extra vergadering hebt.
Voor deze coachingreis moest ik me enkele dagen volledig vrijmaken. Zo kom je helemaal los van je werkcontext. Het gevolg is dat je veel sneller én veel meer resultaat boekt. Je pakt je issues ten gronde aan.

De groep als klankbord

Doordat je op pad gaat met mensen die je niet kent, durf je je meer open te stellen tijdens je traject. Het is trouwens enorm leuk om de groep als klankbord en herkenningspunt te hebben. En waar het nodig is, zorgt Kris voor extra ondersteuning en begeleiding.
Kortom: ik vind het een superconcept! Het is een echte investering in jezelf die op korte én op lange termijn loont.”

 

BEDRIJFSGEGEVENS

Kon-Kiki
Manestraat 28
3540 Herk-de-Stad

T.+32 498 517 365
kris(at)konkiki.be

BTW BE0808.076.019
Follow me on LinkedIn

COACHINGREIS

Reizen, wandelen en coachen: mijn  passies verenigd

Ontdek het coachingweekend

Op stap met de camper