module homepage

Opleiding tot Systemisch Coach

Wil je als coach of leidinggevende jouw coachee en medewerkers op een diepere, intuïtievere manier begeleiden?

Wil je de onderliggende dynamieken en patronen die in jouw systeem heersen ontdekken en ontrafelen, dan is de opleiding systemisch coachen iets voor jou

Startdata 2024: 1 februari & 26 augustus 

Meer over systemisch coaching

vrouw leidt 400px

Natuurlijk Leiderschap

 

Zoek je ontwikkelingstrajecten waar mensen groeien op een manier die aansluit bij hun natuurlijke manier van leidinggeven? ​

​Ik coach, train en faciliteer leidinggevenden, teams en organisaties rond natuurlijk leiderschap vertrekkend van praktische modellen en realistische rollenspelen met uitdagende feedback en diepgaande zelfreflectie.

Meer over leiderschap

foto rendeux voor homepage

Inspirerende coachingreis

 

Vrijdag 3 tot en met 5 mei 2024 in Rendeux.   Volzet

Versterk je natuurlijke leiderschap, ontdek je talenten en sterktes, zet hindernissen en angsten om in groeimomenten. Geen betere manier om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen dan al wandelend in de Ardennen.

Meer over deze coachingreis

 

Natuurlijk leiderschap

"knowing others is wisdom, knowing yourself is enlightenment" (LAO TZU - Chinese Taoist philosopher)

Zelfkennis

Alles begint bij een goede zelfkennis. Succesvolle leiders bezitten niet alleen een grote mate van zelfkennis, zij zijn ook in staat authenticiteit te tonen. Alleen verkies ik 'Natuurlijkheid' boven 'Authenticiteit'. Natuurlijkheid gaat over het oprecht laten zien wie je bent.

Kenmerken van natuurlijke leiders

Consequent gedrag vertonen

Hoe vaak slikken wij onze waarheid in of zeggen we dingen om anderen te plezieren of een goede indruk te maken? Authentieke leiders zijn anders. Zij zijn consistent in het zeggen van hun waarheid, zij zullen niet liegen of verzwijgen. Dat betekent niet dat zij zomaar pijnlijke dingen tegen mensen kunnen zeggen. Hun waarheid spreken is niets meer dan eerlijk zijn, helder en authentiek.

Vanuit het hart leidinggeven

Leiderschap gaat over mensen. De beste leiders zijn niet bang om hun kwetsbare kant te laten zien. Zij zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en spenderen veel tijd aan het ontwikkelen van de mensen rondom zich heen.

Stevig in hun schoenen staan

Zij handelen naar hun woorden en leven naar hun waardes. Zij tonen een stevig karakter. Mensen vertrouwen, respecteren en luisteren naar hen.

Moed tonen

Er is veel innerlijke kracht nodig om te doen wat jij denkt dat goed is ook al zal dat niet makkelijk zijn. We leven in een wereld waar zo veel mensen het pad van de minste weerstand volgen. Natuurlijk leiderschap is vooral over het inslaan van de minder bewandelde weg en over het doen wat goed is in plaats van wat gemakkelijk is.

Voor zichzelf zorgen

Zorgen voor je zelf is een teken van zelfrespect. Je kunt geen grote dingen op het werk doen als je je niet goed voelt. Natuurlijke leiders eten goed, sporten, nemen tijd voor ontspanning en zorgen goed voor hun lichaam zodat zij fysiek op een hoog niveau kunnen presteren.

Teams bouwen en gemeenschappen creëren

Een van de eerste zaken waar mensen vaak naar zoeken in hun werkomgeving is een gevoel van collegialiteit, samenwerken en vriendschap. Natuurlijke leiders creëren werkplaatsen waar collegialiteit, vriendschappen en teams kunnen groeien.

Hun zelfkennis bijschaven

Natuurlijke leiders kennen zichzelf heel goed en blijven er aan werken. Zij erkennen hun zwakheden en werken vanuit hun talenten.
Iedereen kan natuurlijk leiderschap verder ontwikkelen. Coaching is daarbij een uitstekend instrument.

"Kris triggers me - every session - with her systemic coaching approach, her broad perspective and the personal/human aspects she includes. On the other hand she also feels demanding and challenging to me, which I appreciate very much. She keeps me strong and competition worthy. My weak points and shadows have become strong points. I've become the better version of myself through my hard work/talent and her triggering coaching approach."

Dieter Geenens

POMOV

BEDRIJFSGEGEVENS

Kon-Kiki
Manestraat 28
3540 Herk-de-Stad

T.+32 498 517 365
kris(at)konkiki.be

BTW BE0808.076.019
Follow me on LinkedIn

AGENDA
Opstellingsdagen van 9.00u tot 16.30u

27/4/2024 - 8/6/2024 - 5/10/2024 - 9/11/2024 - 7/12/2024

Meer info en inschrijven: Opstellingsdagen

 
Opleiding Systemisch Coach

4 x 2 dagen start op 26/8/2024

Meer info en inschrijven: Opleiding systemisch coachen