399px Logo Hogeschool VIVES

Tomas Folens, Lector Ethiek & Artificiële Intelligentie

Over de opleiding Systemisch Coachen: "Durven in het niet-weten staan, de systemische wetten leren zien en heel veel praktische oefeningen maakten deze training tot een uniek geheel."

De opleiding systemisch coachen was niet alleen een 'eye opener', maar ook een 'persoonsopener'. Vanuit haar jarenlange ervaring als coach en trainer maakte Kris ruimte om aan de slag te gaan met de thema's uit de groep zoals leiderschap, angst, het werken met delen van onze persoonlijkheid, onze plaats in ons gezin van herkomst...

Durven in het niet-weten staan, de systemische wetten leren zien en heel veel praktische oefeningen maakten deze training tot een uniek geheel.

Als deelnemer kreeg ik een extra toolbox om met coachees aan de slag te gaan en kreeg ik tegelijk ook zicht op stukken van mijn eigen familiesysteem en op mijn plaats in het systeem van de organisaties waar ik werk.

Ik zou de opleiding zeker aanbevelen als je met jezelf of met coachees aan de slag wil met leiderschap, missie, verandering of met wat zich afspeelt onder de waterlijn in een organisatie.

BEDRIJFSGEGEVENS

Kon-Kiki
Manestraat 28
3540 Herk-de-Stad

T.+32 498 517 365
kris(at)konkiki.be

BTW BE0808.076.019
Follow me on LinkedIn

COACHINGREIS

Reizen, wandelen en coachen: mijn  passies verenigd

Ontdek het coachingweekend

Op stap met de camper