Waarden

valuesNatuurlijkheid / Echtheid / Authenticiteit

Ik heb een enorme bewondering voor de unieke talenten van mensen. Dankzij mijn enthousiaste, empathische en intuïtieve aanpak slaag ik erin mensen in contact te brengen met hun eigen authentieke kracht. Ik help mensen doelen te formuleren die echt bij hen passen, hun overtuigingen te herformuleren zodat ze meer kansen krijgen en hun hindernissen op hun eigen manier kunnen aanpakken. Intuïtief integreer ik verschillende technieken en methodes vanuit verschillende disciplines om voor ieder de persoonlijke aanpak te vinden die verandering mogelijk maakt. Vanuit deze authenticiteit kunnen mensen in organisaties tot echte samenwerking komen en diversiteit renderen.

Diepgang

Ik ben niet zomaar tevreden met enkel het aanleren van methodes, vaardigheden of trucjes. Ik zorg ervoor dat de mensen ook hun overtuigingen onder de loep nemen. Zo kunnen ze niet alleen, maar willen en durven ze ook de veranderingen in de praktijk toepassen.

Openheid, vertrouwen en veiligheid

Interactie, onderling delen en feedback durven geven, verschillende ideeën met elkaar vergelijken, standpunten uitwisselen verruimt de keuzemogelijkheden. Ik stimuleer het proces van onderlinge interactie tussen de deelnemers. Zij zijn het immers die samen de verandering in de organisatie moeten waarmaken. Veiligheid en verbondenheid is noodzakelijk zodat de mensen zich veilig voelen om te experimenteren, om zaken bespreekbaar te maken, om zich kwetsbaar en lerend op te stellen. De onderlinge relaties in de groep en het proces zorgen ervoor dat mensen elkaar ondersteunen bij het leren.

Spontaan en creatief

Ik ben van nature enthousiast, spontaan en inspirerend. Ik hou van de natuur en van echtheid en kan van kleine dingen enorm genieten. Zo help ik mensen hun grenzen te verleggen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Ik leer mensen te groeien vanuit het positieve dat er al is en ik focus mij op de mogelijkheden in plaats van op de beperkingen.

BEDRIJFSGEGEVENS

Kon-Kiki
Manestraat 28
3540 Herk-de-Stad

T.+32 498 517 365
kris(at)konkiki.be

BTW BE0808.076.019
Follow me on LinkedIn

COACHINGREIS

Reizen, wandelen en coachen: mijn  passies verenigd

Ontdek het coachingweekend

Op stap met de camper