DE KADE CMYK

Anouck Vangehugten

"Binnen de zorg ben je gewend om te zorgen voor anderen, maar verdwijnt 'zelfzorg' al vlug naar de achtergrond. Het is voor mij dan ook een uitdaging geweest om op zoek te gaan naar rust binnen een landschap wat voortdurend in verandering is."

Kris haar coaching stijl onderscheidt zich van anderen door vooral in te gaan op hetgeen je als persoon nodig hebt. In haar coaching staat niets vast, en wordt vooral ingespeeld op hetgeen je op dat moment nodig hebt. Zo staan vooral je eigen talenten en kwaliteiten centraal. Deze worden gedurende het hele traject in de verf gezet.

Wat ik vooral heb onthouden is het cognitieve kader wat heel bepalend kan zijn voor je eigen energie balans. Binnen de zorg ben je gewend om te zorgen voor anderen, maar verdwijnt ‘zelfzorg’ al vlug naar de achtergrond. Het is voor mij dan ook een uitdaging geweest om op zoek te gaan naar rust binnen een landschap wat voortdurend in verandering is. Waar niet altijd duidelijk kader is, net door die voortdurende veranderingen. Kris heeft mij doen inzien dat het belangrijk is je eigen persoon steeds als referentiepunt te nemen om te zien wat verandering bij de ander kan teweegbrengen. Dat bepaalde emoties bij dit hele proces horen en ook zo benoemd mogen worden.

Kortom: Ik vind het hele traject van individuele coaching een aanrader voor elke leidinggevende/ medewerker binnen de zorg. Mede doordat je een duidelijk beeld krijgt van jezelf met al je kwaliteiten en valkuilen.

BEDRIJFSGEGEVENS

Kon-Kiki
Manestraat 28
3540 Herk-de-Stad

T.+32 498 517 365
kris(at)konkiki.be

BTW BE0808.076.019
Follow me on LinkedIn

COACHINGREIS

Reizen, wandelen en coachen: mijn  passies verenigd

Ontdek het coachingweekend

Op stap met de camper