telenetPascal Bulté, Manager design

'Haar speelsheid, haar glimlach in combinatie met haar professionalisme maken van Kris een unieke coach'

 

Als Manager Design bij Telenet is het belangrijk dat ik op een goede manier kan communiceren met de medewerkers. Ik voelde dat ik vaak tegen een aantal zaken aanliep. De gesprekken verliepen niet altijd zoals ik dat graag zou willen.

Ik had een intake gesprek met Kris Vanhoof hierover. Ze heeft me onmiddellijk een aantal praktische tips & tricks aangereikt waar ik vandaag de dag nog steeds mee aan de slag ga. Ik heb, dankzij Kris, meer begrip gekregen voor de mensen en ik heb leren relativeren. Ik voel me door de oefeningen die we samen hebben gedaan voldoende geruggensteund. Het werken met "Insights"' heeft me laten inzien dat ik ook creatief uit de hoek kan komen. Ik beveel Kris als coach zeker aan. En ik hoor ook heel positieve feedback over haar als Trainer bij Telenet.

Ze is heel open en heeft veel mensenkennis, ze slaagt erin mensen op hun gemak te stellen. Ik vind dat ze sterk is op vlak van inter-relationele problematiek en je voelt dat ze een brede ervaring heeft op vlak van coaching in het algemeen.

Mijn traject zou ik omschrijven als een brede autostrade, gaspedaal volledig ingedrukt, het gaat vooruit, geeft een boost, biedt verscherping en tegelijkertijd krijg je voldoende ruimte om dit te doen. Haar speelsheid, haar glimlach in combinatie met haar professionalisme maken van Kris een unieke coach.

BEDRIJFSGEGEVENS

Kon-Kiki
Manestraat 28
3540 Herk-de-Stad

T.+32 498 517 365
kris(at)konkiki.be

BTW BE0808.076.019
Follow me on LinkedIn

COACHINGREIS

Reizen, wandelen en coachen: mijn  passies verenigd

Ontdek het coachingweekend

Op stap met de camper