telenetNancy De Winter, Teamleader Cash Management bij Telenet

'Zelfs mijn baas merkt op een positieve manier het verschil! Mijn behoefte naar zelfbevestiging weerhoudt me niet langer om acties te ondernemen. Kris heeft me de oplossing niet kant-en-klaar aangeboden. Ik heb er mogen naar zoeken en heb ze, dank zij haar begeleiding ook zélf gevonden.'

Via een training op Telenet leerde ik Kris kennen. In die periode was ik erg onzeker. Vooraleer iets te ondernemen ging ik steevast op zoek naar bevestiging van mijn baas. Ik heb Kris hierover aangesproken en mijn baas ging akkoord voor een aantal persoonlijke coachings rond dit thema.

Wat me opviel was dat Kris zich zeer snel in mijn situatie kon inleven en onmiddellijk door had waar de knoop lag. Een aantal tips en tricks hebben me veel zelfzekerder gemaakt. Zelfs mijn baas merkt op een positieve manier het verschil! Mijn behoefte naar zelfbevestiging weerhoudt me niet langer om acties te ondernemen.
Kris heeft me de oplossing niet kant-en-klaar aangeboden. Ik heb er mogen naar zoeken en heb ze, dank zij haar begeleiding ook zélf gevonden. Deze manier van coachen heeft me heel erg aangesproken.

Ik zou Kris zeker aanbevelen als coach. De coachings verlopen vaak speels en vrolijk, net zoals Kris door het leven huppelt.

BEDRIJFSGEGEVENS

Kon-Kiki
Manestraat 28
3540 Herk-de-Stad

T.+32 498 517 365
kris(at)konkiki.be

BTW BE0808.076.019
Follow me on LinkedIn

COACHINGREIS

Reizen, wandelen en coachen: mijn  passies verenigd

Ontdek het coachingweekend

Op stap met de camper